Ampa

AMPA Col.legi Sant Lluís de Pla i Amell-Bosch

Telèfon: 93 639 15 66

  • Benvinguts a un nou curs escolar! 2014-2015

    Una anys més al setembre comença la escola. Aquí teniu la informació sobre l'AMPA que varem entregar a les reunions de inici de curs. Si no vau poder assistir, el podeu descarregar aquí.

Et pot interessar...

 

Funcions del AMPA

El fi de l’Associació és col·laborar amb l’Entitat Titular del Centre CONGREGACIÓ FILLS DE LA SAGRADA FAMÍLIA, els professors i alumnes del mateix, en la formació integral dels alumnes.

 

Activitats

Aquest objectiu es materialitza en la realització d’activitats pròpies, col·laboració en activitats promogudes pel Col·legi així com en la participació d’actes d’un abast més ampli

 

Solidaritat

Gestió del Fons de Solidaritat per l’Ajut a l’Orfenesa que ajuda als nens orfres de la escola durant la seva etapa d'escolaritat al centre.

 

 Participa a l'AMPA

Fes-te soci de l'AMPA!

Descarrega't el formulari d'inscripció i fes-te soci.

Apostem pels idiomes: Xinés

Si vols que els teus fills aprenguin xinès!

Viu el teatre, comperteix un somni!

Apunteu-vos al nostre grup de teatre!!

Activitats per tota la família durant el curs 2013-2014

Resum d'activitats

Coneix als membres de la Junta

Newsletter

Condicions legals de la suscripció a la newsletter

En compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, en el cas de suscriure's a la newsletter, us informem que les vostres dades personals seran quedaran incorporades a un fitxer informatitzat de dades personals per possibilitar les comunicacions entre l’AMPA i els associats.
Malgrat això, vostè podrà exercir el seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, adreçant-se a l’AMPA del Col•legi Sant Lluís de Pla Amell-Bosch, amb domicili al Carrer Sant Climent, 8, 08859 Begues o al correu electrònic info@ampa-santlluis.net.